Nordic GLOBAL Trac áramvezető sínek az elegáns üzletvilágításhoz Nordic GLOBAL Trac áramvezető sínek az elegáns üzletvilágításhoz

Nordic GLOBAL Trac áramvezető sínek az elegáns üzletvilágításhoz

Az üzletvilágításban a sínes lámparendszerek nagyon kedveltek és elterjedtek. Valamennyi nagyobb divatmárkánál, bemutatótermekben, de szupermarketekben is találunk világítási síneket és ezekre felszerelt sínes lámpákat.

A kedveltség oka, hogy a sínes lámparendszerrel egyrészt a boltnak nagyon elegáns, modern belteret tudunk teremteni, másrészt, hogy a sínes lámpák jól fókuszálhatók, helyzetük könnyen változtatható, így szépen meg tudjuk világítani a kiemelni kívánt árut, akkor is, ha az üzletbelsőt gyakran átrendezzük. Emellett különféle fényvezérlés is megoldható a sínes világítási rendszerekkel, pl. a DALI vezérlés.

Három esetben van szükség az üzletvilágítás kialakításnál áramvezető sín és sínes spotlámpa alkalmazására:

1. Amennyiben az üzletben időről időre szükség van a lámpatestek áthelyezésére, például mert egy új kollekció érkezésénél a berendezés is átalakításra kerül, a legjobb megoldás sínes világítási rendszer kialakítása.

2. Amennyiben a helyiség túl nagy belmagasságú, és a lámpák elhelyezéséhez nem használható közvetlenül- ez esetben a sínes világítási rendszer a mennyezetről függeszthető a kívánt magasságba, és tökéletes megoldás.

3. Amennyiben betonmennyezet van, süllyesztett lámpatestek elhelyezése nem lehetséges. Ekkor kiemelő világításnak mindenképpen sínes világítási rendszer ajánlatos.

A finn Nordic Global Track a világ egyik vezető világítási sínrendszer gyártója, cégünk a Nordic Global Trac áramvezető sínek importőre és forgalmazója. Raktárról azonnal tudunk szállítani nagyobb mennyiséget is.

A Pontlight lámpatestei garantáltan kompatibilisek a Nordic Global Trac háromfázisú sínjeivel és azok adaptereivel, kiválóan alkalmas áruházak és üzletek, múzeumok, bemutatótermek világítására. Ezt választják a szakemberek és a világítástechnikai gyártók, ha jó minőségre van szükség. A hosszú felhasználási tapasztalat és 100%-os minőségbiztosítás garantálja a problémamentes üzemelést.

Könnyű és gyors felszerelés

A Nordic Global Trac áramvezető sínek könnyű és gyors felszerelést biztosítanak. Mind a telepítés, mind az üzemeltetés gyorsan és zökkenőmentesen elvégezhető.

A Nordic GLOBAL Trac Pro a legnépszerűbb háromfázisú sín a világon. Nagy előnye, hogy a világítás három külön vezérelhető áramkörre osztható, így a sínes lámpák akár három különböző villanykapcsolóhoz köthetők és külön kapcsolhatók és nagyon könnyen mozgathatók.

Moduláris rendszer

A sínek moduláris rendszerűek, így később felmerülő igény esetén egyszerűen bővíthető, módosítható a korábban kialakított sínes világítási rendszer.

Az áramvezető sínek tetszőleges méretűre építhetők toldók segítségével, és a különféle L, T és X összekötő elemek segítségével tetszőleges geometriai alakzatban építhetjük ki sínes világítási rendszerünket.

A moduláris méretek segítik a tervezőt abban, hogy a sínes világítási rendszert a megfelelő térbe illessze, és megkönnyítik a helyszíni szerelést is. A megbízható összekötő elemek könnyű és gyors installációt garantálnak.

Különféle terekhez alkalmas

A GLOBAL Trac Pro nagy teherbíró képessége és áramkör-specifikus szabályozási opciója folytán sokféle térben alkalmazható, például üzletekben, áruházakban, középületekben, éttermekben, repülőtereken és irodákban.

Felületre szerelhető, függeszthető és álmennyezetbe süllyeszthető változatban is kapható.

Többféle funkció betöltésére alkalmas

A sínes világítási rendszer ideális kiemelő világításra, kirakat világításra vagy alapvilágításra.

Több színben kapható

A GLOBAL Trac Pro galvanizált alumínium, a fehér és a fekete színekben kapható, így Ön a boltja berendezéséhez esztétikailag leginkább illeszthető megoldást választhat.

A kínálathoz többféle felszerelési opció tartozik. Bármelyiket választja, vagy bármelyikre van szükség az Ön üzletében, egyszerű és gyors felszerelést és alacsony költségeket biztosítunk.

Ha új üzlethelyiséget nyit, vagy meglévő boltját szépíteni, átalakítani szeretné és árajánlatra vagy tanácsadásra van szüksége, írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy hívjon minket a 06 70 614 8036 telefonszámon!