Süllyeszett LED mélysugárzó lámpa

A LED mélysugárzó lámpa előnye

A LED mélysugárzó lámpa főként azokban az üzlethelyiségekben terjedt el, ahol álmennyezetben helyezik el a világítást. A LED mélysugárzó lámpatest előnye, hogy diszkréten megbújik a mennyezetben, jól illeszkedik minimál és a modern terekbe, nem vonja el a figyelmet a termékről.

A LED mélysugárzó lámpa felhasználási területei

A LED mélysugárzó általában szórt fényű, használata főként azokon a boltrészeken tejed el, ahol nincs szükség irányított termékkiemelésre. Így ideális megoldás próbafülkékben a boltok raktáraiban, személyzeti helyiségekben stb. Korábban erre a célra kompakt fénycsöves mélysugárzót alkalmaztak, de napjainkra energiahatékonyságuk és olcsóbb üzemeltetésük miatt teljesen kiszorították a LED-es változatok.

A LED mélysugárzó lámpa elhelyezése

A LED mélysugárzó lámpa kiválasztásánál ügyelni kell arra, hogy mennyi hely van az álmennyezett felett, a lámpák elférnek-e a billenő résszel együtt.

Az üzletvilágítás megtervezése során ügyeljen arra, hogy a mélysugárzó lámpák bútortervek alapján a megfelelő helyekre kerüljenek, azok fényét ugyanis a spot lámpákkal szemben utólag nem lehet más helyre irányítani.

Amennyiben üzletének, boltjának világítására süllyesztett világítást szeretne használni, nézzen körül weboldalunk LED mélysugárzó lámpatestei között.

Ha árajánlatot szeretne kérni, hívjon a +36 70 6148036 telefonszámon, vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.