Süllyesztett lámpa, süllyesztett lámpatest Süllyesztett lámpa, süllyesztett lámpatest

Süllyesztett lámpa és a süllyesztett lámpatest

süllyesztett lámpa főként akkor használható az Ön üzlethelyiségében, ha ott már ki van alakítva álmennyezet, és abban szeretné elhelyezni a világítást. Az álmennyezet lehet gipszkartonból vagy kazettás kialakítású - mindkettőbe könnyen beszerelhetők a süllyesztett LED lámpák. Nem lehet azonban süllyesztett LED lámpatestet beszerelni betonmennyezetbe. Ha az Ön üzlethelyiségében nem álmennyezet van, akkor sínes LED lámpákat ajánlunk.

Az álmennyezetbe süllyeszthető LED lámpatestek előnyei

süllyesztett lámpatest előnye, hogy diszkréten megbújik az álmennyezetben, jól illeszkedik minimál és a modern terekbe, nem vonja el a figyelmet a termékről. A jó minőségű LED hosszú élettartamú és nem igényel karbantartást, bekapcsolás után azonnal teljes fényerővel világít, a megvilágított árut nem fakítja.

süllyesztett LED lámpatest ezek miatt használata széles körben elterjedt az üzletvilágítás terén.

süllyesztett lámpa lehet szórt fényű vagy spot, vagyis fókuszált kialakítású. A fókuszált fényű süllyesztett LED lámpa beszerzésénél érdemes figyelnie arra, hogy kibillenthető-e, és mekkora szögben billenthető. Ennek segítségével tudja ugyanis a fényt a termékekre irányítani. Amikor átrendezi üzletét, a billenthető lámpatesteket újra be kell állítani, hogy a megvilágítandó árura fókuszáljon.

Az üzletvilágítás megtervezése során ügyeljen arra, hogy a süllyesztett lámpák bútortervek alapján a megfelelő helyekre kerüljenek.

süllyesztett lámpa kiválasztásánál ügyelni kell arra, hogy mennyi hely van az álmennyezett felett, a lámpák elférnek-e a billenő résszel együtt. Elegendő helynek kell lennie amiatt is, hogy a LED lámpatest le tudja adni a működése során keletkező hőt, ellenkező esetben a LED túlmelegedhet. Fontos szempont az álmennyezet magassága is- minél magasabbról kívánjuk megvilágítani a termékeket, annál nagyobb teljesítményű LED-re van szükségünk.

A kompakt fénycsővel szerelt süllyesztett lámpatest használata főként próbafülkékben a boltok raktárjaiban, személyzeti helyiségeiben terjedt el, ezek fényspektruma ugyanis nem előnyös termékek megvilágítására.

Amennyiben üzletének, boltjának világítására süllyesztett világítást szeretne használni, nézzen körül weboldalunk süllyesztett lámpatestei és süllyesztett LED lámpatestei között.

Ha árajánlatot szeretne kérni, hívjon a +36 70 6148036 telefonszámon, vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.