Sínes led lámpa, sínes lámpatestek, sínes led világítás

Az üzletvilágítás területén a sínes lámparendszerek rendkívül kedveltek. A legtöbb nagy divatmárkánál, mintaboltokban vagy akár szupermarketekben is találhat sínes lámpatesteket.

A népszerűség oka, hogy a sínes lámparendszer elegáns, jól igazodik a modern belső terekhez.

Font az is, hogy a sínes lámpák jól fókuszálhatók, a sínes lámpatestek helyzete könnyen változtatható, így jól tud alkalmazkodni a világítással a változó árukészlethez, vagy ha az üzlet belső terét gyakran átrendezi.

A sínes lámparendszerekkel ráadásul fényvezérlés is megoldható (pl. a DALI vezérlés).

Mikor előnyös a sínes lámparendszer?

Három esetben van előnyös a sínes lámparendszer alkalmazására:

1. Amennyiben az üzletben időről időre szükség van a lámpatestek áthelyezésére, mert egy-egy új kollekció érkezésénél a berendezés is átalakításra kerül, a legjobb megoldás sínes lámparendszer kialakítása.

2. Amennyiben a helyiségbelmagassága túl nagy. Ilyenkor a lámpákat nem érdemes a mennyezetre szerelni. A sínes lámparendszerrel a lámpák a mennyezetről függeszthetők a kívánt magasságba.

3. Amennyiben az Ön boltjában betonmennyezet van, süllyesztett lámpatestek elhelyezése nem lehetséges. Ekkor kiemelő világításnak mindenképpen sínes lámparendszer a megfelelő megoldás.

Sínes LED világítás, sínes LED lámpa

A Pontlight sínes LED lámpái garantáltan kompatibilisek a Nordic Global Trac háromfázisú sínjeivel és azok adaptereivel. A sínes LED világítás energiahatékony, nem termel hőt, jó a színvisszaadása, ezért rendkívül kedvező áruházak és üzletek, múzeumok, bemutatótermek világítására. Válassza Ön is a sínes LED lámpákat, ha jó minőségre van szükség. A hosszú felhasználási tapasztalat és 100%-os minőségbiztosítás garantálja a problémamentes üzemelést.

Könnyű és gyors felszerelés

A sínes LED világítás könnyű és gyors felszerelést biztosít. Mind a telepítés, mind az üzemeltetés egyszerűen és gyorsan elvégezhető.

A sínes LED lámpák akár három különböző villanykapcsolóhoz köthetők, külön kapcsolhatók és nagyon könnyen mozgathatók.

A sínes LED lámpák ideálisak kiemelő világításra, kirakat világításra vagy alapvilágításra.

Moduláris sínes lámparendszer

A világítási sínek moduláris rendszerűek, így később felmerülő igény esetén egyszerűen bővíthetők, módosítható a korábban kialakított sínes lámparendszer.

A sínes lámparendszer tetszőleges méretűre építhető toldók segítségével, és a különféle L, T és X összekötő elemek segítségével tetszőleges geometriai alakzatokban építtetheti ki lámparendszerét.

Ha új üzlethelyiséget nyit, vagy meglévő boltját szeretné szépíteni, átalakítani, írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy hívjon minket a  06 70 614 8036 számon!