Kirakatvilágítás – ami először megfogja a vevőt! Kirakatvilágítás – ami először megfogja a vevőt!

Kirakatvilágítás – ami először megfogja a vevőt!

Egy sötét kirakat nem ragadja meg az arra járó nézelődők figyelmét. Önmagában azonban a fény mennyiségét sem elegendő növelni – ez csak a villanyszámla összegét növeli feleslegesen. A megoldást az jelenti, ha pontosan irányított, szűk szórású reflektorokkal emeli ki a kirakatba helyezett termékeket, amelyek így kiválnak a környezetből és kínálják magukat a vevőknek. Az optimális kirakatvilágítás a jó kirakattervezés nélkülözhetetlen része: hiába rendezi be szépen, szép áruval kirakatát, ha az nincsen jól megvilágítva, sokkal kevesebb figyelmet kelt. Bevásárlóközpontokan és utcai üzletekben egyaránt kiemelkedő fontosságú a jó kirakatvilágítás: ha nem ragadja meg az arra sétálók figyelmét, az nem megy be a boltjába, és akkor biztosan nem vesz Öntől semmit sem.

rossz kirakatvilágítás kettős veszteséget is okozhat: egyrészt magas működési költséget (villanyszámra), másrészt az elszalasztott vevők miatt bevételkiesést. A nem megfelelő kirakatvilágítás főként azoknak a lehetséges vevőknek az elvesztését okozhatja, akik nem keresnek még egy adott terméket, de ha észrevennék, akkor felkeltené az érdeklődésüket, és meg is vennék. A plázák látogatóinak nagy részének nincs konkrét, előre eldöntött célja, így a megfelelő kirakatvilágítás akár 10-15%-kal is növelheti a bolt bevételét.

Képzelje el, mennyivel csábítóbb az Ön kirakatában álló termék, amit egy természetes fényű reflektor kiemel, és amely így szinte bevonzza a vevőt az üzletbe!

Sok bolttulajdonos attól tart, hogy a megfelelő kirakatvilágítás csak drága lámpákkal valósítható meg, és magas villanyszámlát eredményez. A Pontlight legújabb LED spot lámpái azonban remekül irányítóhatók, természetes fényt biztosítanak és alacsony fogyasztásuk miatt a megvásárlásuk néhány hónapon belül megtérülhet.

A Pontlight szűk sugárzású, 15°-os LED reflektorai kiemelkedően energiatakarékosak, megfelelő színvisszaadásukkal és magas lux értékükkel gyönyörűen kiemelik a kirakatban elhelyezett termékeket. Elhelyezésük álmennyezetbe is megoldható, vagy használható háromfázisú áramvezető sín és sínbe helyezhető lámpa a megfelelő kirakatvilágítás kialakítására.

Kérjen most ajánlatot kirakatvilágításának kialakítására. Hívja a +36 70 614 8036 telefonszámot.

View the embedded image gallery online at:
http://pontlight.hu/kirakatvilagitas#sigProIdf998295859