A beépíthető led lámpa szerepe az üzletvilágításban

A beépíthető led lámpa szerepe az üzletvilágításban

Mi az a beépíthető ledes spotlámpa?

A beépíthető ledes spotlámpa álmennyezetbe süllyeszthető, energiahatékony, kiemelő vagy általános világításra használható lámpa. LED chip adja a fényt, ami be van építve a lámpatestbe, emiatt nincsen szükség külön izzó vásárlására, és a LED chipek nagyon hosszú élettartama miatt izzócserére sem.

Hány órát világítanak a beépíthető LED lámpák?

A LED chipek névleges élettartama 50.000 óra. Működnek ennél tovább is, de 50.000 óra használat után a fényerő csökkenése minimális.

Ez hány év működésnek felel meg egy átlagos plázás boltban?

Napi 14 óra működéssel, évi 365 nappal számolva ez az 50.000 óra ez majdnem 10 évet jelent.

Mennyi garancia van a beépíthető led lámpákra?

Két év teljes körű garanciát adunk a lámpatestekre.

Mik a beépíthető led spotok előnyei?

A led lámpák általános előnyei (energiahatékony, hosszú élettartamú, bekapcsolás után azonnal teljes fényerővel világít, nem tartalmaz UV fényt, így nem károsítja a megvilágított árut, nagyon kevés hőt termel, és azt is hátrafelé adja le) mellett nagyon esztétikus, rendezett üzletképet kapunk, ahol a lámpák elbújnak a mennyezetben. Fénye a megfelelő tükrök megválasztásával jól fókuszálható, ha kiemelő világítást szeretnénk. A Pontlight beépíthető spotlámpáinak feje mozgatható, így a fény a kiemelni kívánt árura irányítható.

Kiknek ajánljuk a beépíthető LED lámpát?

Azokban az üzlethelyiségekben lehet beépíthető LED lámpát elhelyezni, ahol álmennyezet van. A nagy bevásárlóközpontokban szinte mindig álmennyezet van, így ha üzlethelyisége ott van, jó megoldás a beépíthető led spotlámpa.

Mikor nem ajánljuk a beépíthető ledes spotlámpákat?

Ha betonmennyezet van, akkor nem lehet beépíthető ledes spotlámpákat használni. Az ilyen üzletekbe sínes LED spotokat ajánlunk. Ha az üzletberendezés gyakran változik, szintén sínes ledes spotlámpákat ajánlunk. A beépíthető ledes spotlámpák fénye ugyan irányítható, de áthelyezésük nehézkes.

Nehéz beszerelni a beépíthető ledes lámpatesteket?

Nem különösen, de mindenképpen kérje szakemberek segítségét. A mennyezetet elő kell hozzá készíteni, és az elektromos bekötéseket is megfelelően ki kell alakítani. Ha szüksége van rá, van egy remek szakember gárdánk, akik több tízezer beépíthető ledes spotot szereltek már fel kifogástalan minőségben!

Ha új üzlethelyiséget bérel, vagy a meglévő boltját átalakítja, szívesen adunk árajánlatot beépíthető ledes spotlámpákra! A ledes technológia fejlődésével és elterjedésével a beépíthető ledes spotok ára is egyre kedvezőbb, így a led lámpák előnyeit figyelembe véve beruházása egyre hamarabb megtérül!

Szívesen segítünk a megfelelő üzletvilágítás megtervezésében!

Ha tanácsadásra vagy árajánlatra van szüksége, hívjon minket a 06/70-614-8036 számon!